Asociatia de Proprietari bloc G8, scara A+B, str. Intr. Castor, nr 3, Ploiesti, PH

joi, 16 ianuarie 2014

PLOIEŞTENII, ÎNGROZIŢI DE FACTURILE LA CĂLDURĂ! EVOLUŢIA TARIFELOR DALKIA DIN ULTIMII ANI.

CITITI AICI !!!

15 comentarii:

locatar sc . b spunea...

sa lasam caldura. mai bine sa dam zapada sau platim pe cineva sa o dea.

Catalin Popa spunea...

Pai locatarul de la scara B sa iasa afara sa dea zapada, nu sa platim pe cineva ! Avem lopata la scara, nisip cu sare, de ce nu iesiti ?

locatar sc b spunea...

eu am iesit dar nu v-am vazut. hai sa nu facem TIGANEALA ca nu-i frumos.putina mobilizare ca-i mai bine.

Catalin Popa spunea...

Tiganeala faci tu, in primul rand ca nu-ti dai numele, in al doilea rand ca eu am vazut la zapada, de 11 ani, numai 3-4 persoane si nu in ultimul rand, nu am putut iesi din motive intemeiate. De ce nu iti scrii numele, pentru ca daca ai iesit la treaba, este un lucru demn de lauda. Nu ai de ce sa te "pitesti". Dar eu sunt sceptic ca ai fost pe acolo...

Catalin Popa spunea...

Si inca ceva... In afara de faptul ca banuiesc cine a scris comentariul de mai sus, sa stiti ca avem lopeti de zapada la asociatie ( nu de fier), dar ca se vor folosi numai pe alei, nu si pe la masini si magazine. Cine vrea sa faca acest lucru, sa-si cumpere lopata.

LOCATAR SC B spunea...

si bani mei se regasesc in lopeti. daca sti cine sunt de ce spui sau doar presupunind vrei sa ma faci pe mine sa-mi spun numele. eu am sa folosesc lopata si la masina sa vedem ce o sa se intample.MULTUMESC.

Catalin Popa spunea...

Da, dar nu numai banii tai... Si fata de ceilalti, ceea ce afirmati este nesimtire !

DUMITRASCU spunea...

au actionat la zapada pina acum locatarii ;la scara a=visan marian, dinca alexandru,dumitrascu grigore. au actionat la scara b=moraru mircea,bareanu marian,baiatul lui doamna rosca constituind o adevarata surpriza.la domnul popa asta e serviciul cum da un fulg de zapada indiferent de ora fuga la munca pe baricade.doamna rosca va multumim pentru stimularea echipelor.

DUMITRASCU spunea...

dupa mine nu ar trebuii sa facem un capat de tara cu folosirea lopetilor la masinile celor care dau zapada.domnul popa fara suparare dau exemplul meu.ma prezint pe alee dau o ora zapada cu lopata de la asociatie.acum am nevoie sa dau 10 minute la rulota.ce fac ma duc la et 4 duc lopata,ma duc la garaj dupa lopata mea sa dau la rulota??.sa dam totusi la noi care muncim.

Catalin Popa spunea...

Eu sunt de acord, dar cand vezi cu cata nonsalanta trateaza unii problemele, chiar daca sunt minore, si cu cata lipsa de respect fata de ceilalti, nu stii cum sa mai faci...

LOCATAR SC B spunea...

va MULTUMESC dl dumitrascu pentru intelegere. AR TREBUI sa-l invatati si pe administrator sa gideasca asa. MULTUMESC.

Catalin Popa spunea...

Ia sa vedem ce le spuneti oamenilor cand va intreaba de cheltuieli. Mai ales cei fara masini. Daca locatarul asta de la scara B nu ar fi avut masina, sa vezi cum zicea ca mine ! Ca asa este la noi - cand ne e bine, nu zicem nimic, cand e rau, gura mare...

LOCATAR SC B spunea...

NU-I FRUMOS SA FACEM POLEMICA DAR NU VA PLACE SA FITI CRITICAT. BINE CA D-L DUMITRASCU NU A DAT CURS DISCUTIEI.SUNTETI PARTINITOR.M-ATI CONVINS. PACAT MARE PACAT.

LOCATAR SC B spunea...

CIND FOLOSESTI O LOPATA SA DAI ZAPADA DE PE MASINA FOLOSESTI BENZINA SAU MOTORINA DE AMINTITI DE CHELTUIELI.PENIBIL PENIBIL.

Catalin Popa spunea...

Imi asum criticile, dar aici este vorba de drepturile tuturor locatarilor, nu numai a unora. Si sa va vad eu fata in fata cu unul care inreaba de ce se foloseste ceva cumparat din banii tuturor, in folosul unuia... Dar nu mai vreau sa discut acest subiect, am inteles judecata ta, dar eu tot cred ca nu este bine cum se gandeste.